paypal

Levering


 

Realisatie van de bestelling

 
De tijd nodig voor de realisatie van de bestelling omvat de productietijd van de spiegel en de voorbereiding ervan voor de verzending. Wij doen er alles aan zodat de door ons geproduceerde spiegels bij onze klanten zo snel mogelijk aankomen.
 
Afhankelijk van de geselecteerde spiegel, aanvullende accessoires en afmetingen – kan de realisatie van de bestelling van 7 tot 15 werkdagen in beslag nemen. De exacte levertermijn van de bestelling wordt individueel bepaald via e-mail waarover informatie over het verloop van de productie wordt meegedeeld.
 
Zowel de voorbereiding van het product tot verzending als zijn levering gebeuren uitsluiting op werkdagen. Elke verpakking wordt nauwgezet voorbereid tot verzending met behulp van versterkt karton, wat de levering van het product in perfecte staat garandeert!
 
Het actuele verloop van de bestelling is zichtbaar in de tab: Moje konto (Mijn account). Volg voortdurend de realisatie van uw bestelling!

 


 

Levering en retours

 
Voor elke bestelling is een gratis verzending beschikbaar. De waarde van de bestelling is niet van belang en de aankoop van een om het even welke spiegel garandeert een gratis verzending op het grondgebied van het hele land.


   
Als u over het product ontevreden bent dan heeft u recht op herroeping van de op afstand gesloten overeenkomst. Uit zorg voor onze klanten hebben wij de termijn tot verzending van de herroepingsverklaring tot 30 dagen verlengd. Wij zorgen zelf voor de ophaling van het gemelde product door koerier. De verlengde termijn voor het opsturen van de herroepingsverklaring beperkt u rechten tot herroeping van de op afstand gesloten overeenkomst op geen enkele wijze.

 
 

Onze partners 

Abonneer op de nieuwsbrief om het laatste nieuws te ontvangen over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.


De beheerder van persoonsgegevens is FORAM Sp. z o.o. sp. k. gevestigd te Wolsztyn, ul. Podgórna 16 Karpicko. Meer
De gegevens worden verwerkt voor marketingdoeleinden. Iedereen heeft het recht op toegang tot zijn persoonlijke gegevens,om deze te corrigeren en verwijdering aan te vragen. Het verstrekken van gegevens is vrijwillig, maar het is nodig als u zich wilt registreren bij de nieuwsbriefservice.