paypal

Spiegel met planken en LCD-panel L11

432,00 EUR
Levertijd tot 21 werkdagen.
-
+
Componenten zijn onverenigbaar of een maat van de spiegel is te klein

Spiegel met planken

Spiegelafmetingen Breedte x hoogte
Glasdikte 4mm
LED-levensduur 9,6 W / m
Żywotność diod LED Tot 15.000 uur
Aantal dioden en energie-efficiëntieklasse 120 / m vermogensklasse A++
Kleur van LED-dioden Warm wit 3000K / Wit Koud 7000K
Beschermingsgraad IP44
Inclusief montage-accessoires Ja
Garantie Ja, 2 jaar
HOGE
KWALITEIT
TECHNISCHE  ASSISTENTIE
30 DAGEN
VOOR DE RETOUR
2 JAAR
GARANTIE

SPIEGELVERLICHTING. LED-KLEUR OM UIT TE KIEZEN.

Verlichting vervult een belangrijke taak in onze spiegels. Dankzij de geavanceerde LED-technologie kunt u genieten van natuurlijk licht en een lager energieverbruik. Dankzij de keuze tussen koude en warme LED-kleuren kunnen wij de spiegel aan uw vereisten aan te passen.

Badkamerplank – comfort en functionaliteit

Een spiegel met een badkamerplank is een alternatieve manier om accessoires in uw badkamer te ordenen, waarbij de praktische oplossingen worden gecombineerd met een badkamermeubel in een tijdloze stijl van verlichte spiegel . Ruime planken en ingebouwde stopcontacten maken dagelijkse handelingen eenvoudiger en een breed scala aan extra accessoires maakt van uw spiegel een stijvol en praktisch element van de badkamerinrichting.

VEILIGE LEVERING. DE SPIEGEL KOMT INTACT AAN UW DEUR AAN.

Onze prioriteit is de verzending binnen geplande periode en levering in perfecte staat. Elke spiegel is verpakt in kartonnen dozen van hoge kwaliteit terwijl de samenwerking met bekende koeriersbedrijven garandeert de levering van een spiegel op tijd.

SPIEGELVERLICHTING. LED-KLEUR OM UIT TE KIEZEN.

Verlichting vervult een belangrijke taak in onze spiegels. Dankzij de geavanceerde LED-technologie kunt u genieten van natuurlijk licht en een lager energieverbruik. Het kiezen van een koude of warme LED-kleur stelt ons in staat om de spiegel aan te passen aan uw vereisten.

AANRAAKPANEEL

Gemaakt om de volledige spiegel te besturen. Het heeft een ingebouwde luidspreker, een aanraakschakelaar en een klok met datum.

SCHAKELAAR - Gebruikt om de spiegelverlichting in en uit te schakelen. Na het ingedrukt houden, wordt het hele paneel uitgeschakeld.

DATUM EN UUR - Als u erop drukt, wordt het jaar weergegeven. Ingedrukt houden activeert de datum- en tijdwijzigingsmodus - bij elke volgende druk op deze knop kunt u achtereenvolgens uren, minuten, maand, dag en jaar bewerken. [+] en [-] worden gebruikt om de instellingen te wijzigen.

BLUETOOTH - Regelt de luidsprekers. Na het starten verdwijnt de datum en verschijnen er streepjes die aangeven dat de verbinding en het volume gereed zijn. Nadat de luidsprekers opnieuw zijn opgestart, wordt het automatische paneel van het apparaat losgekoppeld.

VOLUME - Wanneer u de luidspreker inschakelt, kunt u het volume ervan wijzigen. Deze modus wordt aangegeven door een knipperend kader rond het volumeniveau. [+] en [-] worden gebruikt om de instellingen te wijzigen. Het volume wordt na een paar seconden

PLUS EN MIN - Schakel de luidspreker in om van nummer te wisselen. Na het activeren van de volumewijzigingsmodus, worden de datum en tijd gebruikt om de waarde te verhogen of te verlagen.

COSMETISCHE SPIEGEL

  • De totale diameter van de spiegel is 16 cm.
  • De breedte van het gezandstraalde gebied rond de spiegel is 2 cm.
  • Bruikbare diameter van de spiegel: 12,5 cm.
  • Het spiegeltje heeft geen extra verlichting.
  • Het spiegeltje vergroot driemaal.

 

CONTACTDOOS – SOCKET

  • Wordt gebruikt om elektrische apparaten rechtstreeks op de kast aan te sluiten.
  • Stroomvoorziening: 230 V.
  • Uniek voor kasten met de IP44-standaard.

 


Deel uw mening over dit productAbonneer op de nieuwsbrief om het laatste nieuws te ontvangen over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.


De beheerder van persoonsgegevens is FORAM Roman Krzyżanowski gevestigd te Wolsztyn, ul. Podgórna 16 Karpicko. Meer
De gegevens worden verwerkt voor marketingdoeleinden. Iedereen heeft het recht op toegang tot zijn persoonlijke gegevens,om deze te corrigeren en verwijdering aan te vragen. Het verstrekken van gegevens is vrijwillig, maar het is nodig als u zich wilt registreren bij de nieuwsbriefservice.
Algemene voorwaarden downloaden Nieuwsbriefdiensten