paypal

Over ons


Wie zijn wij?
De firma FORAM, ook bekend onder het merk Artforma,
is een toonaangevende producent van LED-verlichte spiegels in Europa.
Wij verbeteren ons productieproces voortdurend en onze jarenlange ervaring in de sector
garandeert een product van de hoogste kwaliteit
met vrijwel onbeperkte mogelijkheden van modificatie.
100
producten
24/7
open
20
jaar op de markt
20
winkels

De besten, dit wil zeggen?
Onze offerte van LED-verlichte spiegels stelt ons in staat om aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten te voldoen. De spiegels worden aangepast aan de behoeftes van de koper, vervaardigd met nauwkeurigheid in millimeters, bevatten een grote gamma van aanvullende functionele accessoires of de mogelijkheid om de soort of lichtkleur te kiezen en dat is slechts een deel van onze sterke punten.
Wij beschikken over een ervaren Klantendienst, die onze Klanten op een snelle en efficiënte manier ondersteund. Geen enkele vraag blijft onbeantwoordt.
Dankzij de internetverkoop, kan onze Klant kosteloos het product binnen de periode van 30 dagen retourneren. De klant kan bovendien een product waarvan hij niet tevreden is in een andere, nieuwe, vervangen.
Garantie van beschikbaarheid

De spiegels, die wij u aanbieden, worden door ons merk van de basis geproduceerd.
De productie begint wanneer de bestelling wordt ontvangen. Om deze reden is het niet mogelijk dat de realisatie van een bestelling onmogelijk te leveren is door gebrek van beschikbaarheid van het product.

Wij volgen de laatste trends en mode op.
Onze producten brengen een moderne en een tijdloze stijl in uw woning. Onze talrijke ontwerpen en unieke spiegelstijl passen zich altijd perfect aan de veranderlijke interieurtrends.
 
Vele Europese klanten hebben de kwaliteit van het merk Artoforma in hun vertrouwen genomen.
Vele Europese klanten zijn van de producten van het merk Artforma tevreden. Elke dag kopen meer en meer klanten onze producten. Wij verkopen onze producten in bijna alle Europese landen.
Met vriendelijke groeten, Artforma team www.jouwspiegels.nl

Abonneer op de nieuwsbrief om het laatste nieuws te ontvangen over nieuwe producten en speciale aanbiedingen.


De beheerder van persoonsgegevens is FORAM Roman Krzyżanowski gevestigd te Wolsztyn, ul. Podgórna 16 Karpicko. Meer
De gegevens worden verwerkt voor marketingdoeleinden. Iedereen heeft het recht op toegang tot zijn persoonlijke gegevens,om deze te corrigeren en verwijdering aan te vragen. Het verstrekken van gegevens is vrijwillig, maar het is nodig als u zich wilt registreren bij de nieuwsbriefservice.